top of page
1.png

Coaching

Speels. Vrij. Intuïtief. Krachtig.

Dat is de vrouw die in verbinding staat met haar vrouwelijke energie.

En zij schuilt in ieder van ons, als we haar durven toelaten... Tijdens de coaching sessies kijken we dus samen naar de blokkades, de pijn of de oordelen die jou tegenhouden om jouw ware natuur als vrouw te omarmen.

1.png

Voor wie?

Overspoeld worden door emoties, niet gegrond zijn in het lichaam, jezelf weg geven in relaties, moeilijk grenzen aangeven en niet verbonden zijn met je intuïtie ... Herken je dit?

 

Dit zijn signalen van de vrouwelijke energie in disbalans, en deze patronen ken ik maar al te goed omdat ik er zelf jarenlang in vast zat. 

De reden voor deze disbalans is het gebrek aan connectie met onze vrouwelijke energie. We zijn vergeten wat 'het vrouwelijke' is omdat het zo lang onderdrukt en afgekeurd is geweest. Daardoor zijn we vergeten hoe we met onze emoties kunnen omgaan, hoe we kunnen luisteren naar ons lichaam, en zijn we afgesneden van onze intuïtie en levensvreugde. 

Wil jij stappen nemen om opnieuw te verbinden met deze energie? Om de magie te ervaren van het vrouw-zijn en te leren dansen met het leven? Dan zijn deze sessies voor jou.

6.png

Wat brengen de sessies jou?

Elke sessie is een plek voor jou om jezelf beter te leren kennen. Afhankelijk van jouw thema en waar jij op dat moment bent op jouw pad, kunnen de sessies diepgaande helingsmomenten zijn, rustpuntjes om jezelf op te laden, een plek om emoties toe te laten of kan een sessie prachtige nieuwe kennis en inzichten over jezelf brengen.

Over het algemeen brengen mijn sessies jou:

  • meer verbinding met je emoties en je intuïtie 

  • transformatie in jouw eigen vrouw-zijn en in jouw relaties tot mannen

  • kennis over de dynamiek tussen vrouwelijke en mannelijke energie

  • een grotere connectie met (de signalen van) je lichaam

  • meer creativiteit en levensvreugde 

  • een diepere acceptatie van jezelf 

Hoe ga ik te werk?

De manier waarop ik jou begeleid tijdens een sessie is een combinatie van de verschillende opleidingen die in mijn rugzak zitten. Daarbij is mijn favoriete (en meest krachtige) tool het begeleiden van een innerlijke reisTijdens een innerlijke reis gaan we in communicatie met bepaalde stukjes in jezelf die jou tegenhouden, die bang zijn, of die gezien/gehoord willen worden. Dit is een fantastische methode dat jou dichter bij jezelf brengt, krachtige inzichten geeft en ruimte creëert om emoties te laten stromen.  

Op andere momenten kan een sessie bijvoorbeeld bestaan uit een opstelling, grondingsoefeningen, meditatie/visualisatie of een intuïtieve teken/schildersessie.

IMG_5945.heic

Wil je meer weten over mijn opleidingen en achtergrond? Klik dan hier.

Praktisch

De sessies kunnen doorgaan in de Schuur in Huldenberg of online via zoom. 

Een sessie is €120 en duurt 1u30. Een sessie boeken kan via de knop hieronder.

 

Vragen, twijfels of gewoon heel nieuwsgierig? Dan kan je me altijd contacteren via info@manon-celine.com of via een belletje op +32472820849.

bottom of page