top of page
  • Foto van schrijverManon-Celine

#28 De Dans tussen Mannelijke & Vrouwelijke Energie

Bijgewerkt op: 24 mrt. 2023

In deze podcast ga ik dieper in op één van mijn favoriete onderwerpen - mannelijke en vrouwelijke energie - terwijl ik deel hoe dit thema zich de laatste week op een veel dieper niveau getoond heeft in mijn persoonlijk leven. In de podcast haal ik heel wat voorbeelden aan van hoe deze energieën zich praktisch uiten en hoe een dans tussen beiden eruit kan zien. Ik deel ook hoe er verschillende fases zijn wanneer je groeit in iets nieuws, hoeveel kracht en wijsheid er zit in het leven vanuit het "nu" moment, waarom zoveel mensen bang zijn van hun gevoel, en ik deel een enorm helende affirmatie voor de vrouwelijke energie.
5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page